Aslı-Mustafa Takmaklı Kızılay Anaokulu
YILDIZTEPE MAH. 1469 SK. NO 14 İÇ KAPI NO 1 NAZİLLİ / AYDIN

VİZYON

Çocuklara kendi etkinliklerini seçebildikleri ortamlar hazırlayarak, onların, planlama yapma, izleme, uygulama, tamamlama ve yorum yaparak kendilerini özgün şekilde ifade etme ve öz disiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan, Çocukların bilgi edinmede oyun, gözlem ve duygularını kullanarak hem kendilerini ve birbirlerini tanımaya hem de dünyanın nasıl işlediğini anlamaya çalışmalarını teşvik eden , Çocuğun öğrenmede etkin, seçici ve karar verici, Çocuğun öğrenme ve bilgi edinmede zihinsel kapasitesini kullanabilmesi için çevre ile etkileşimini sağlayan, Çocuklara, onların daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli eğitim veren, Tüm okulöncesi alanında çalışanlarla karşılıklı etkileşim içinde, şeffaf, geri bildirimlere dayalı istekler doğrultusunda gelişmeye açık, Türkiye’de ve Aydın ili içinde Çalışanlarının , öğrencilerinin ,velilerinin , bu okulun bir parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, sürekli gelişim gösteren,bir okul olmaktır.

MİSYON

Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Kızılay’ı kurumları önderliğinde ülkesini seven, yardımsever , özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere çocuklarımızı hayata hazırlamak.

Öğretim Şekli :İkili eğitim uygulanmaktadır

İkili eğitim uygulanmaktadır

Sabahçı grup: 08:00-12:50 Öğleci Grup: 13:00-18:00

İl Merkezine 45 km - İlçe merkezine 2km

Yıldıztepe Mahallesinde yeni yerleşim yerindedir.